Розруха

В Україні твориться розруха
А на серці - війна.
Той яд,
Й ті гармати,
Мене погубили
І сил я лишилась давно.
Я лежала й вмирала
Ніхто не поміг
Тільки хрест, той на грудях, давав мені сил
Я зростала, й мужніла
На ворожому полі
І хотіла додоми
В свою Україну
Де щастя тай злагода в мирі панують
Де льється кохання і серце радіє
Але ні..
Я краще помру, ніж буду жити в брехні
В ілюзіях страху, горя й печалі
Здається,
       я потопаю
У власному серці
Знаєш,
Кохаю тебе я!
Та ні,
Ти краще забудь.


Рецензии