Кохання

Хтось шукає, хтось знаходить,

Хтось - у мандрах вік проводить.

Той цінує, хто втрачає,

Того знайде хто не згає,

Тому спокій хто не має,

Той блаженний хто не знає.

Його сила - не здолана,

Велич - вища порівняння,

Міцність його - серця слово,

Рух очей - то його мова,

Безголоса, але щира.

Час життя - в надію віра,

Що вмира в душі остання -

Отаке воно кохання.


Рецензии