Тв р без натхнення

Я напевно духовно мертвий давно,
залишив лише тіло і риси людські.
А мій мозок залишив своє джерело,
що давало напитися і духу в собі.

Загубившись сьогодні поміж людей,
я не міг зрозуміти хто є навколо
Не приємно відчути біль із грудей,
як тебе у серці, щось закололо.

І напевно той, хто чує все це
Задається питанням - про що я говорю?
Все життя є пусте бліде лице
Без того вогню і коли я не творю...


Рецензии