Гiтара

Сонце за хмарами знову ховається,-
Мабуть, знов буде дощ.
Тільки душа моя розривається,
Ніби на ній грає хтось.

Знову мелодія серця лунатиме-
Струни душі надірве.
Знову чекаю, я завжди чекаю...
Ніч на місто тихо впаде.

Твоя гітара мені нагадає
Все, що було і пройшло.
Як буде сумно, вона заспокоє-
Серце в ній дім віднайшло.

Я буду знову благати зіграти,
І розчинюся вночі...
Знову я подумки буду літати,
Серце на мить замовчить...

Душа потягнеться, знову роздягнеться...
Атоми замість зірок...
Місяць підслухати знов намагається-
Робить ледь чутний крок.

Подумки я повернуся в минуле,
Подумки - інше життя.
Гра на гітарі - твоя релаксація,
Без неї не можу вже я...

Твоя гітара мені нагадає
Все, що було і пройшло.
Як буде сумно, вона заспокоє-
Серце в ній дім віднайшло.

Я буду знову благати зіграти,
І розчинюся вночі...
Знову я подумки буду літати...
Серце на мить замовчить...


Рецензии