Навчись дякувати

Я хочу тобі побажати тепла
І вічного мирного неба,
Щоб біль твій розсіяла люта зима
Тобі вже всміхатись треба.

Життя, то є шлях, пам'ятай ти про це,
А шлях не буває рівним.
І в ньому для кожного місце є,
Для кожного воно різне.

Та найголовніше - творити добро
Призначення у всіх нас однакове.
Не бережи у душі своїй зло
Та навчись для початку дякувати.


Рецензии