Бути поруч

До серця, наче у скарбницю,
Останнє слово покладу.
Я буду змушений розбиться,
Але поки що я іду.

Від рим до рими тільки крок,
Який ніколи не спинить.
Серед мільйонів всіх думок
Є та, що втисне вічність в мить,

І впише в душу почуття,
Які не хочу берегти:
"Сумне для мене те життя,
В якому поруч я і ти"


Рецензии