Эски доско

Бугун билдим кадырынды, эски дос.
Сагынган сени менчелик жан болбос
Бугун коруп, эскеруулор шар акты
Откон кундор толгоп кирди акылды.

Сагындым мен откон кунду, эски дос.
Издеп сени барайынчы, кучагын тос.
Эстейличи баштан откон жаман-жакшыны
Кабарынды алайынчы: деги амансынбы

Омур деген аткан октон бат отту
Ал убакта баарын кордук, аз-копту.
Бирок жалгыз нерсе калды озгорбой -
Дагы деле журобуз эски достордой

Билем озум, бул саптарым сага жетпейт
Ошентсе да, эски досум мени эстейт.
Откон омур эсте болсун, эски дос
Келбес кеттин, аман жургун, кайыр кош!
 
08.2016


Рецензии