Свiт не змiнився

Світ не змінився - просто ми змінилися,
І погляд наш на деяких людей...
Час не лікує - з часом забувається,
З'являється у голові рух ідей.

Світ не змінився - просто ми вже виросли,
Змінили своє сприйняття,
І те, що ми шукали в безвісті,
Впливає тепер на почуття.

Світ не змінився... Сонце, небо, вітер-
Залишилося все, як і було...
Ми просто стали чиїмось прикладом-
Минуле досвід нам дало.

Світ не змінився - день змінить ночі,
І восени знов йдуть дощі...
Світ не змінився - просто ми змінилися...
Змінилися клавіші душі...


Рецензии