Украинский Гарик 223

Український Ґарик 223

За мотивами І. Губермана

Не лізь, мій друг, за пишні декорації,
Навіщо? – Потім будеш ти кривитися,
що всі найблагороднійшії грації
такі потворні – ні на що дивитися.


Оригінал

Не лезь, мой друг. за декорации,
зачем ходить потом в обиде,
что благороднейшие грации
так безобразны в истом виде.


Рецензии