Кара

Магчыма зразумець, што ты быць варты шчасця?
А калі не, то што трэба рабіць?
Мо, трэба памаліцца Богу? Калі ласка!
Прашу, дай шанец! Так хачу шчаслівай быць...

Вы запытаеце, што для мяне шчасце,
Бо, можа, я не разумею сэнс жыцця.
Усё проста. Я ўжо даўно малюся
Стаць маці, нарадзіць дзіця.

Напэўна гэта кара за распуты.
Я заслужыла, гэтаму і быць.
Грашыла ад адчаю і пакутаў.
Прашу прабач. Хачу  шчаслівай быць.

Шмат хлопцаў. Сустракаліся ў ложка,
А некаторых я не помніла імён.
Улюбляліся, кахалі, што ёсць моцы.
Ім помсціла. За згвалчанне сваё.

Не, праўду кажуць людзі, што нядоля
Заўсёды сустракае прыгажунь.
Што нарадзіцца лепш было шчаслівай,
Чым спрабаваць падманы адусуль.


Рецензии