Пожежникам

Рятувальникам, які загинули при пожежі
львівського сміттєзвалища в травні 2016 р.
               
Гинуть хлопці в огні,
Як на справжній війні,
Дуже часто страшніш і болючіш,
Проти тих, на війні,
Хоча б ворог стоїть,
Проти цих - наша скупість і тупість.
Кожна мати у світ
Відпускає дитя,
Часом гірше, а часом хороше
Не для того,
Щоб діти поклали життя
За чиїсь прикарманені гроші.

2.06.2016


Рецензии
Сумно це все.... Наша епоха - трагічна епоха...

Артур Грей Эсквайр   15.09.2016 20:04     Заявить о нарушении
І сумно, і страшно (((

Олександр Шевченко   16.09.2016 18:48   Заявить о нарушении