Тобi

Останній дощ і перший мокрий сніг
низьке змарніле небо лихоманять.
Прогнавши в спогади за обрії тумани,
ліниво впали на крутий поріг.

Повільно падає байдуже - біле небо
в обійми сірі прохолодних ранків,
в обійми снів, на синій край світанків,
в обійми теплих спогадів про тебе.

Ти, наче пісня в пам*яті моїй
напівзабутим наспівом, луною,
мелодією лагідно-сумною
сьогодні линеш за межею мрій...


Рецензии