Очi

Я в твоїх очах побачив зОрі,
ночі зачаровану блакить
чи небесних, чи земних просторів.
Наче сон, як полохливу мить.
 
Я в твоїх очах веселки бачу,
росянисто - срібнй малахіт
на траві, що на світанку плаче,
що благосовляє сонця схід.
 
Я в твоїх очах побачив неба,
моря загадкову глибину.
Я з тих пір змальовую для тебе
з тих очей мелодію сумну.


Рецензии
Я по Украински гуторить не умею,
хотя Донбасс мне был родной
И говор ваш всегда со мной
от песни этой просто млею.

Юрий Алешин   15.09.2016 11:49     Заявить о нарушении