Для чого

Для чого люди самі все руйнують,
Не цінять, навіть те що мають.
І, часом, зрозуміти не хотять,
Бездушними та черствими бувають.

Чому вони не цінять доброти,
Любові і терпіння та турботи.
Чому не вірять правді і напроти -
В оман та в те, чого по суті не існує.

І звикнути давно пора – а досі це дивує.


Рецензии
Люди такі... Їх не зрозуміти... Люди нелогічні... Глибокий вірш.

Шон Маклех Патрик   15.09.2016 00:57     Заявить о нарушении