Миниатюры

В медчастину прийшов чоловік
показує губи не може відкрить
сестричка і доктор,упали від сміху
вони вперше бачуть таку ось потіху
тому,що раніше,тут був чоловік
не міг свого рота від сміху  закрить.


Рецензии