Сьогоднi вже не буде вiршiв

Сьогодні вже не буде віршів –
Залишу вірші на майбутнє.
За мене місяць ніч напише
Зірками, поки я відсутній.

Він дасть мені перепочити,
Сьогодні він – коханець ночі.
Зірками буде сни дощити –
Яскраві сни, яких я хочу.

Яскраві сни, я так їх мрію.
Хай хоч один, але – до ранку...
А місяць ніч на грудях гріє.
І не відпустить до світанку.

І я чекатиму на вірші,
Що склав – з чернеток неба – місяць.
А день – мелодію напише.
Ніч, місяць, день – хай буде пісня...


Рецензии