***

А я просто любила запах твого тіла
І так хотілось з тобой говорити
Від голосу твого мліла
Із твоїх рук мені хотілось пити
Та я ще потребую трішки віри
І коли можна,любові пів кіло
Кричи,жадай,цілуй
Аби не перегоріло
Ну я благаю,подаруй тепло
Це так важливо посміхаться зранку
І розправляти крила повесні
Свої надії не заганяй в банку
Давай літать не тільки увісні
Я буду за тобою вічно нити
Шукать тебе очима у юрбі
Тобі сказали грішно пити
Мені сказали не вірити тобі
Давай в зелений пофарбуємо волосся
Хтось взяв і на людей навішав ярликів
Та шо поробиш,так вже повелося
Невже не ліпше жить без барвників?





 


Рецензии
Дуже гарно та цікаво пишете...надзвичайно сподобалось! Дякую за цю чудову атмосферу читання Вас...
з повагою, Олеся

Олеся Каприз   04.10.2016 01:24     Заявить о нарушении
Спасибо большое)

Адель17   04.10.2016 19:17   Заявить о нарушении