Украинский Гарик 222

Український Ґарик 222

За мотивами І. Губермана

Мораль - не ланцюги, а дивна гра,
де вибір є обов’язком всього.
Основа повноцінності добра -
це є свобода вчинення його.


Оригінал

Мораль - это не цепи, а игра,
где выбор - обязательней всего;
основа полноценности добра -
в свободе совершения его.


Рецензии