***

 
Оламда ;анчадан-;анча
;абрлар мавжуд.
Уларнинг барчасини
подшолар келиб
зиёрат
;илавермайди.
Аксинча,
шундай
;абр эгалари борки,
уларни ;аттоки
ўз фарзандлари ;ам
тавоф ;илмайди...
Барчамиз
вафот этгандан кейин ;ам
азиз бўлиш
бахтига муяссар бўлайлик.
Омин!


Рецензии