Не поспiшай просто жить...

Не поспішай просто жить,
Лиш би день пропустити без сліду,
Не поспішай просто жить,
Лиш би день просто так згайнувать,
Не поспішай просто жить,
А пораду комусь ти дай гідну,
Не поспішай просто жить,
А навчися добро пізнавать.

Не поспішай просто жить,
Бо життя тільки раз нам дається,
Не поспішай просто жить,
Бо ми гості у цьому житті,
Не поспішай просто жить,
Бо слід по тобі зостається,
Не поспішай просто жить,
Щоби старість не жить в самоті.

Не поспішиайосто жить,
Бо ні дня повернути не зможеш,
Не поспішай просто жить,
А старайся лишить добрий слід,
Не поспішай просто жить,
Бо цим  душу свою лиш тривожиш,
А  навчися так жить,
Щоб тобою гордився твій рід…
13.09.2016 р.


Рецензии