твоя iлюзiя - моя...

…твоя ілюзія збрехала –
немає нас…
напевно відповідь ти знала?..
але не я!..
загадка в голосі зізнання –
була якась…
дарма любити обіцяла –
на все життя…
слова на вітер випускала,
за ним і я…
не думав же, що то ти гралась –
Світ обіймав!..


Рецензии