Не слово... С. Тисдейл, пер. с англ

       Не слово сказанное,
          Ибо редки слова;
       Не даже взгляд глаз,
          Не склоненная голова,
       А лишь замирания сердца -
          Прошлого тайный клад,
       Лишь воспоминания,
          Что сном таким чутким спят.

          It is noi a word
                S. Teasdale
       It is not a word spoken,
          Few words are said;
       Not even a look of the eyes
          Nor a bend of the head,
       But only a hush of the heart
          That has too much to keep,
       Only memories waking
          That sleep so light a sleep.





      


Рецензии