Пригасли днi, бажання, голоси

Пригасли дні, бажання, голоси…
Засипані піском сліди і очі…
Миттєве й вічне згорнуто у сни…
Звисає сиве пасмо болем ночі…

Завмерли краплі, мрії, молитви…
У жмутиках зсихається роздолля…
У драговинні туляться думки…
Шугає здичавілістю сваволя…

Чого чекає, страхом вбраний, світ?
Кому готовий впасти у обійми?
Чому боїться перейти поріг,
Де, крім Любові, не існує сили?

09.09.2016


Рецензии