Перебудовуй!

Яку колоду у своєму оці
Повинна вийняти, о Господи Святий?
Допоможи у кожній думці, в кожнім слові, кроці
Відображать Тебе, щоб світло всім нестИ.

Усе моє - Твоє. Даруй же це засвоїть.
І я Твоя- належу вся Тобі.
Зрікаюся себе, всього, що непокоїть-
Перебудовуй все на Божий лад в мені.

Не розумію все, та Дух Святий все знає,
Все вміє й допоможе Він мені.
Хай кожну мить мене Він научає
Й зміцняє кожну мить у боротьбі.

Хвалою має буть життя моє щоденне
Творцю світів і Господу Христу.
Не все виходить так, як треба, в мене,
Та в Господі я маю святість, чистоту.


Рецензии