***

Гамселила б і трощила,
Колошматила й гатила,
Товкмачила б, молотила,
Гилила і мотлошила
Всіх облудників країни!
Галасвіта б їх..У обшир.
Піхом, плазом...Живосилом!
Сторчака і вчвал...
(Прости мене, Боже!…)
Щоб достоту! Щоб до крихти…
Не лишити б нам вандал
Мови нашої , тієї,
Що для нас – понад усе,
Тої, що  для нас життя дає...
Можливо, винна ніч,
.Що  так спрожогу гнівно й  ревно?
Кров цебенить з душі:
Добро і зло – то завжди кревно...
                20.07.2016


Рецензии
Усе залежить від нас самих. А вбивати гріх. З Миром.

Наталья Светлая 7   03.12.2016 01:37     Заявить о нарушении