Квiтковий туман

 
  Ронить зацвіток сад яблуневий,
  Вiє п'янкий солодкий оман,
  Ранок пестить промінням травневим,
  А над вітами ніжний туман.

  Сад засніжений цвітом, і мрії
  У цю казку чарівну ведуть,
  Серце зранене вiн відігріє,
  Бо дитинство колисане тут.

  Зустрічали в садочку кохання,
  Чули зорі і чув цілий світ
  Найпалкіші в любові признання,
  І від них розквiтав яблунь цвіт.

  Доля кращі роки заквітчала
  Ніжним біло-рожевим вінком,
  Всі дороги в житті повертали
  У квітковий туман над садком.


Рецензии