Дивний сон

  1
МЕНІ НАСНИВСЯ ДИВНИЙ СОН,
ЩО ЗНОВ В ДИТИНСТВО ПОВЕРНУВ.
ТІ ПЕРШІ КРОКИ, ЩО ЗРОБИВ,
Я ЩЕ І ДОСІ НЕ ЗАБУВ.

приспів
(Я БАЧИВ ТОЙ- ЧУМАЦЬКИЙ ШЛЯХ,
ДЕ ЧУМАКИ ПО СІЛЬ ХОДИЛИ.
ЦВІЛИ ТРОЯНДИ У САДУ ,
І ВРАНЦІ НАС БАТЬКИ БУДИЛИ.)2рази

  2
Я ЩЕ БАГАТО ЩО ЗГАДАВ,
І ВПЕРШЕ ЯК ІШОВ ДО ШКОЛИ,
І КВІТИ ТІ ЩО Я ЗРИВАВ,
БІЛЯ ЯКИХ КРУЖЛЯЛИ БДЖОЛИ.

приспів

  3
ПРОЙШЛИ РОКИ, МИНУЛИ ДНІ.
І ТИ УЖЕ, ДОРОСЛИМ СТАВ.
ВСЕ ТЕ ЩО БУЛО У ЖИТТІ,
ТИ НЕ ЗАБУВ,ТИ ВСЕ ЗГАДАВ.

  приспів
(Я БАЧИВ ТОЙ ЧУМАЦЬКИЙ ШЛЯХ,
ДЕ ЧУМАКИ ПО СІЛЬ ХОДИЛИ.
ЦВІЛИ ТРОЯНДИ У САДУ,
І ВРАНЦІ НАС БАТЬКИ БУДИЛИ.)2рази

МЕНІ НАСНИВСЯ ДИВНИЙ СОН.........


автор@ ВЛАДИМИР ПАНЧОХА
2016г


Рецензии