З днем народження

З днем народження вітаю!
Любий щоб казав кохаю!
Доки грошик є в кармані
Квіти ніс щоб ранком раннім!
Щоб казав про все подбає!
Поки вистачає сил на руках тебе носив!
В ПЗУ усі роботи,
Щоб здійснялись без турботи!
Друзі щоб тобой пишались
Твоїм шармом переймались!
Хай здійсняться всі бажання
Щастя, вдачі і кохання!
Хай в душі тремтить - сумління!
Хай в усьом - благословіння!
13.09.16.


Рецензии