Спiвала...

Співала українка про війну…
О, Господи, ця пісня невесела.
Чи то дивились очі в давнину,
Чи то вони дивились у джерела?..
Співала українка про любов…
О, Господи і знов лунає туга.. .
Чи то коханий кинув і пішов,,
Чи то свавілля кара і наруга?
Співала українка про життя…
О, Господи, яке зелене жито!
А поруч небуття і майбуття..
І якось треба весело прожити.


Рецензии
Та якось треба... жити та співати.

Ольга Сафронова Таганрог   10.11.2016 20:03     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.