Динара залумханова Любовь

Рокьи рокьи, 
Мун дир берцинаб.
Рокьи рокьи
Мун дир г!ащикъаб.

Гьал щинал сонал дир г!умроялъул,
Мун сабаблъун вас хвана?
Берцинал къоял, къаси сардалги,
Дур пикрабалъ рогьана.

  Салам бит!е ч!ух!арав дир гьудул,
  Ч!алг!ун батила нилъер гьаб рокьи.
  Кинаб баллагь дица дуй гьабураб?
  Гьадиг!ан рак!бакъвазе гьабураб...

Гьанже цоги г!умро кьолеб бугони,
 Рек!елъ виччалароан.
Жеги арал сонал руссананиги,
Дица сариналъ тела.

   Припев.....


Рецензии