Есть у меня мечта! Детское. На украинском языке

Є у мене мрія - швидше підрости,
Щоб скоріш солдатську форму одягти!
От іду в строю я, всі шеренги вряд,
А в дівчат від захвату,аж щоки горять!

Берет і тільняшка влиті на мені,
І блищить на сонці бляха на ремні!
Буду гідно службу воїнську нести,
Тільки,жаль,ще треба трішки підрости!


Рецензии