Шукав

(акровірш)
Шукав я усюди
Велике кохання
Й не можу забути
Далеке світання,
Коли ти майнула,
А я і повірив –
Нарешті відчула,
Аж випив без міри,
Сьогодні страждаю,
Тепер її лаю,
Я винен хоч знаю.
11.09.16.


Рецензии