Ne ucun qacdim mehebbetimden

Bagishla, ey goyler, ruhum qacibdir,
Qurtula bilmirem qem, derd evimden.
Hicran qapisini mene acibdir,
Ne ucun qacdim men mehebbetimden?

Bilirdim tokulur eshq gozlerinden,
Men dada bilmedim ruh servetinden.
Qonubdur gullere sheh sozlerimden,
Ne ucun qacdim men mehebbetimden?

Qacdim men, bilmeden bextimden qacdim,
Qacdim men goylerin od nemetinden.
Ozume qaranliq pencere acdim,
Ne ucun qacdim men mehebbetimden?

Omrumun payizi uzdurur meni,
Gel qurtar canimi qish zulmetinden,
Dagidar vusalin dumani, ceni.
Ne ucun qacdim men mehebbetimden?


Рецензии