Курчатко

Немов біленькі клуночки,
Укладені рядами,
Три тижні яйця курочок
В теплі собі лежали.

Аж диво раптом на очах:
Проткнулась шкаралупка,
А з неї вилізло курча,
Пухнаста жовта купка.

Зацвірінчали сонечка,
В юрбі заметушились,
Знайшли пшінце на дощечці
І їстоньки вмостились...   


Рецензии