Дощ

Дощ приховає мої сльози. За те люблю я щедрий дощ. Люблю весняні неба грози. Люблю, як пахне мамин борщ.

Люблю, коли настане ранок. Над нашим містом і блакить. Не хочу будь серед коханок. Мені без тебе так болить.

Альона Базилевська. 27.04.16.


Рецензии