Люблю

Я люблю цябе, як неба любіць сонца. Я люблю цябе як аблачынка навальніцу. Сабе ў душу прыадчыніўшы акенца. Напішу я радок у пятніцу.

 Мілы мой цябе зноў вскушаю. Я люблю губов тваіх цёпла. Усе праблемы ў прынцыпе вырашаю. На грудзях каб па раніцы сопла.

Алена Базилевская. 17.06.16.


Рецензии