Добрий ранок

Добрий ранок,моє сонце,як тобі спалося?
Знаєш,а сьогодні ти у сні моєму знову був.
І коли побачила тебе,серце вмить з'єдналося.
Сподіваюсь,ти той липень не забув.

Знаєш,а мені так приємно бачити тебе у снах.
Бачити і розуміти,як все могло би бути.
Яка я щаслива,коли переглядаю нас на світлинах,
Я так би хотіла дати змогу тобі все збагнути.

Але,на жаль,у минулому липень залишили,
А зараз у душі лише ті чарівні спогади.
І,може,дарма ми почуття тоді розворУшили.
Напевне,я залишу для себе всі свої здогади….

Та збагни ти,я кохаю тебе з того далекого липня,
Ще як кожен вечір у зорях разом ми тонули,
А ті останні дні довгоочікуваного серпня,
Які так швидко для нас з тобою промайнули…

Я не забуду ніколи,як ти дивився на мене
І кожну секунду тонула в твоїх блакитних очах,
І як би хотіла повторити те кохання шалене
І бачити тебе в живу по довгим ночам…


Рецензии