Я - з тих, покинутих, дiтей

Я – з тих, покинутих, дітей,
кому не спиться без обіймів.
Хто – щастя ради – серце вийме,
хто душу вийме із грудей.

Як ніч живеш у пустоті,
коли лишився без кохання, –
немає гіршого страждання,
ніж мить одна на самоті.

Я – з тих, покинутих, малих,
яких потрібно пригортати,
нічого і не обіцяти,
лиш обіймати серед лих...


Рецензии