Позитив та негатив-ними свiт господь для нас родив

   УЖЕ КРАЩЕ МЕНІ СТАЛО
 ВРЕМЬЯЧКО ДРУГЕ ПРИЙШЛО
 ДУША БОЛІТИ ПЕРЕСТАЛА
 ЗНОВУ ГАРНО ЯК БУЛО

Я ПЛИН ЖИТТЯ НЕ ЗАМІЧАЮ
ЛЕЧУ ЯК ПУЛЯ В МАЙБУТТЯ
ЖИТЬ ЛЮБЛЮ І НЕ СКУЧАЮ...
ТІШАТЬ ДУШУ ПОЧУТТЯ

ВІД НАС  ПЕЧАЛЬ УЖЕ ВІДСТАЛА
СІЯЄ ЛИНЕ  ДОБРИЙ ЧАС
НАМ  ПРИЄМНО В ДУШІ СТАЛО
КУПАЄ В ЩАСТІ ЖИТТЯ НАС ...
 




 

 СОЛОДЕНЬКІ ПОЧУТТЯ
 ПРИКРАШАЮТЬ НАМ ЖИТТЯ

 А ВІД ГОРЯ- СТРАХ І МУКИ
 РОДЯТЬ НЕМІЧ БІЛЬ І СКУКУ...

ОПУСТИЛИСЬ МОЇ РУКИ
 ЗНАЙШЛА СТАРІСТЬ У ПРИЛУКАХ

Я ПЛИН ЖИТТЯ НЕ ЗАМІЧАЮ
 БОРЮСЬ ЯК МОЖУ ДУШУ ЗАХИЩАЮ...

ЩОБ НЕ БОЛІЛА НЕ СКУЧАЛА
А СЧАСЛИВО ПОЧУВАЛА...

 ТУТ У НАС ОДНА ЗАДАЧА
 РОЗРАДИТЬ ДУШУ КОЛИ  ПЛАЧЕ...



 КОГДА НЕРВНИЧАЮ И ПЕЧАЛЮСЬ
 ИЩУ СВЕТЛОЕ ИМ НАСЛАЖДАЮСЬ

 ЖЕЛАЮ ВНОВЬ ЛЮБВИ УСЛАДЫ
 ЧТОБЫ ЖИТЬ ВСЕГДА КАК НАДО

   


Рецензии