Оч п сн

Ах, оце листя, очі і пісні. Ти спершу зав'яжи собі - босоніж. Примари, полум'я кохання уві сні. Лелеча варта лине того поміж.

О, ти, єдиний, більше за слова. Прошепочу думки - настане осінь. І кожен раз історія нова. Такого знав Беринда а чи  Мосін?

Альона Базилевська. 18.06.16.


Рецензии
Необычный стиль!

Моргун-Джеджалий Виталий   10.09.2016 18:49     Заявить о нарушении