Забуття

Серед судимих в зоряній імлі,
серед усіх, що вже покинули планету,
нема прощення і до вічності білета,
для тих, кого не пам'ятають на землі.

Хай не забудемо усіх, хто жив,
хто нас торкнувся, коли вмер,
бо забуття - це друга смерть.
Хай не забудемо усіх, хто жив.

І хай ми не згадаємо негідника-мерця,
чиє життя було як цвях в розп`яття.
Бо забуття – це більше, ніж прокляття.
Це морок. І нема йому кінця.


                - ЛЕОНІД ЗАВАЛЬНЮК -   (1931, Умань - 2010, Москва)
 - радянський та російський письменник, сценарист.  Поет-пісняр, автор відомих
пісень та понад сорока збірок поезій. Автор знамеитої пісні «Звенит высокая тоска» і багатьох інших. 


Рецензии