Повня

А місяць всю ніч по обличчю, обличчю –
Зі срібла рукою...
Так, просить неначе: «Дивись мені в вічі».
Всю ніч непокоїть.

А в нього сьогодні таке світле око –
Півнеба займає.
І так він зі мною вже більше півроку –
Мов інших немає.

Неначе в обличчя моє закохався
І кличе взаємність.
Кажи, не мовчи: закохався – зізнався...
А мовчки – даремно...


Рецензии