Лише слова

У відчаї я про вчорашню осінь, І журавлі сполохують ключі. Я пам'ятаю тую правду досі: Не вилікує час тебе нічим.

Зірки, ті що встеляли небо знають, Що, потайки, несла я при собі. Себе на думці, знов ж, таки впіймаю І в одну мить ступлю за межі "ні".

27.08.16. Альона Базилевська.


Рецензии