Привиди-стiльцi

Чотири привиди-стільці
І я.
Сльоза остання в кулаці
Моя.

Тебе я більше не знайду
Ніде.
Другий по іншому сліду
Веде.

Йдуть замість звичного "Алло"
Гудки.
Пусті під телефонним склом
Рядки.

Я відтепер сам по собі
Один.
Не зрахувати у добі
Годин.

Чотири привиди-стільці
Тут є.
Єдине місце у кінці -
Моє.

(20.06.2016.13:40.№291.Збірка "Генератор підсвідомості")
Донецька обл.


Рецензии
Чудово! З повагою, ГРАД. Всих тобі гараздів, друже! Слава Україні!

Дмитрий Град   22.09.2016 21:04     Заявить о нарушении
Без паники, Паниковский! Сала хватит и тебе.

Дмитрий Град   22.04.2017 11:22   Заявить о нарушении