Вуаль

Зірви вуаль. Хай дихає обличчя!
Давно вона за вітром не летіла...
Не грайся у епоху середвіччя -
Візьми мене енергією тіла.

Зірви вуаль. Поглянь на світ відкрито -
Дух королеви мод сьогодні інший...
Між нас немає Майстра й Маргарити -
То лиш роман Булгакова. Не більше.

Зірви вуаль. Даруй очам свободу!
Дозволь у їх безодні потонути...
Навчися не приховувати вроду,
Поводитися трішечки розкуто.

Зірви вуаль. Хай дихає обличчя!
Давно вона за вітром не летіла...
Не грайся у епоху середвіччя -
Візьми мене енергією тіла.

(10.07.2016.09:30.№295.Збірка "Генератор підсвідомості")
Донецька обл.


Рецензии