На ти

Не п'ю алкоголь і кермо не тримаю,
Лишаюсь простою наперекір всім,
Віддати всім душу я вже не бажаю-
Не стримую волю, бажаючи змін.

Гудки в телефоні, і кава в кав'ярні,
І створені штучно плітки про нас двох,
Я все пам'ятаю, і поруч кохані-
Хай їх береже від людей злих мій Бог.

Ти чистий для мене, як дощова крапля,
І ти дозволяєш про нас вже чутки,
Я знов заховаю слова всі брутальні,
Але чи надовго з тобою на "ти"?..

Знов вітер плекає останню надію,
Цензура життя - як небесна вуаль,
Я вже ні про що взагалі не жалію,
І п'ю каву з присмаком "дикий мигдаль"...

Я відчуваю, щось відбувається,
Щось йде не так, але що? Підкажи!
Злочини всі заслуговують пробачення,
І залишились лише міражі...

Ти чистий для мене, як дощова крапля,
І ти дозволяєш про нас вже чутки...
Я знов заховаю слова всі брутальні,
Але чи надовго з тобою на "ти"?..


Рецензии