в моей жизни так бывает...

якщо в душі цвітуть сади
любов ніжність Божа ласка
то ти раем називай
таке життя будь ласка... .

а як горе нападе
настрій твій в душі впаде
точно ад наліг на душу
адським звать життя це мусиш...


Рецензии