Вересень...

Сміється барвами природа
Пирскає жовтим і червоним
Нестримна в почуттях погода
Сонця цілунком пестить скроні

Блукає усмішка вустами
В очах виблискує веселка
В теплі осіннім, без задухи
Розтьохкавсь серця соловейко

Не знає що весна минула
Що час турбот до перельоту
Його любов зараз торкнула...
Рулади ллються медом в соту.

9.09.2016


Рецензии