З днем народження

 Тут Красний Луч, Луганськ, Донбас
З народженням вiтають Вас !

Хай будуть грошi в гаманцi,
Здоров"я,щастя на лицi !

Хай збереже Бог у дорозi,
Та добрих друзiв на порозi !

Тебе ми любим,поважаєм,
З народженням поздоровляєм !

                            2010


Рецензии