Верасень

Ззяюць твае вочы - чыстыя iльдзiнкi.
Ты развесiу ноччу мроi- павуцiнкi,
Парассыпау у багне кропелькi бруснiцы
И падкiнуць прагнеш леду у крынiцы.

Дзверы адчыняеш подыхам свавольным,
Ветрам казытаеш верасы у полi.
И няхай дзiвоснай пастаiць пагода.
Ад спякоты млоснай адпачне прырода.


Рецензии